Traductor

dimecres, 4 de març del 2015

Setmana Santa 2015

(Podeu trobar el PDF original fent clic al següent enllaç: aquí)


A L'ATENCIÓ DELS PARTICIPANTS A LA SETMANA SANTA 2015


Benvolguts pares, mares, alumnes i antics alumnes:

S’apropa la Setmana Santa i, com cada any, la nostra Confraria s’encarrega de guarnir el nostre Pas i de preparar la processó del Sant Enterrament perquè pugui anar molt ben acompanyat de tots vosaltres, pares, mares, infants i joves de totes les edats.
Per això demanem la vostra col·laboració, tot convidant-vos a fer de representants de la nostra Confraria a les diferents processons de la ciutat.


  • Els SOCIS de l’AMPA no caldrà que paguin el lloguer de vestes. Només s’haurà de deixar una fiança de 5 € per vesta i, quan es torni la vesta, la fiança serà retornada.
  • Pels NO SOCIS de l’AMPA hauran d’abonar 25 € per vesta, dels quals 5 € seran la fiança i es retornaran quan es torni la vesta.
Recordar-vos que la nostra confraria té presència a totes les processons de Reus, si voleu participar en alguna altra a banda de la del Sant Enterrament, ens ho podeu comunicar.


  • Aquest any ens agradaria fer-nos més presents al Viacrucis del Divendres Sant, així que us animem a participar-hi. Només cal tenir present que no es pot anar amb el cap tapat (cucurulla a la mà, o bé, goles). És una processó on hi pot assistir tothom que vulgui, així que si us animeu, ens trobarem el divendres 3 d’abril a les 6:45 a l’església de Sant Joan.

  • Pel lloguer de les vestes i goles estarem a l’escola els següents dies del mes de març:
  1. Dia 9 de març de 17:30 a 19:00 = Pels SOCIS de l’AMPA (Tots els participants, els que el teniu reservat de l’any passat i els que voleu participar aquest any. Els participants de l’any passat, teniu la vesta reservada).
  2. Dia 11 de març de 17:30 a 19:00 = Pels SOCIS que vulguin fer algun canvi (per mida, defecte,...)
  3. Dia 13 de març de 17:30 a 19:00 = Obert per tothom.
Ens trobareu al local de la Confraria, al costat de la capella de l’escola (primer pis entrant pel teatre de La Salle).

Les medalles són de venda i el seu preu és de 15 €. Tots els participants han de portar la medalla penjada al coll. També cal fer esment que tota persona que assisteixi a la processó ha d’anar amb sabates negres o fosques i guants blancs.

El ciri és de lloguer i el preu és de 3 €. Es donarà el mateix Divendres Sant al jardí de l’escola i caldrà retornar-lo en arribar a l’església de la Sang.

Necessitem voluntaris per empènyer el nostre Pas. Animeu-vos a fer aquest servei!

La processó del Sant Enterrament tindrà lloc el dia 3 d’abril, i tots els participants es concentraran al jardí de l’escola, a les 18:00 hores. (Sigueu puntuals)

Si teniu dubtes podeu dirigir-vos a la Sra. Núria Lafuente trucant al 635 910 333. Per participar a la processó del Divendres Sant empleneu aquesta butlleta adjunta (al PDF original) i retorneu-la al Sr. Josep Mas, de recepció.(Avinguda La Salle), abans del dia 6 de març. 

Atentament, 
Núria Lafuente 
Confraria La Salle